use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

French toast - Lätta

Med detta recept på French toast blir det en barnlek att göra French toast. Med detta grundläggande recept på French toast gör du gammalt bröd på ett smakfullt sätt. En utsökt frukost-, brunch- eller lunchrätt.
  • 15 minuter
  • Prep time5 minuter
  • Servings4
recipe image French toast - Lätta

Ingredients

  • 1 ägg
  • 1.5 tsk kanelpulver
  • 300 ml (vegetabilisk) mjölk
  • 8 skivor gammalt vitt bröd
  • 2 msk strösocker
  • 2 msk Lätta Original

      Instructions

      1. Vispa ägget med 1 tsk kanelpulver och rör ner mjölken. Skär skorporna av det vita brödet, rulla dem i mjölkblandningen och lägg dem ovanpå varandra i en djup tallrik. Häll resten av mjölkblandningen över dem. Vänd på brödet och skeda över den avrunna mjölkblandningen om det behövs. Rör ner sockret med ½ tsk kanelpulver.
      2. Hetta upp hälften av Lätta i en stor non-stick stekpanna och stek 4 av de avrunna blötlagda brödskivorna i det heta margarinet tills de är lätt brynta på båda sidor. Stek resten av brödskivorna i resten av Lätta. Skär French toast-skivorna diagonalt på mitten och strö över kanelsockret.
      French toast är också mycket gott med florsocker, lönnsirap eller pour-over-sirap.