Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Vem gillar inte smarta lösningar, genvägar, tips och tricks som gör vardagen lite lättare? Därför kommer här några utav våra bästa life hacks som förhoppningsvis kan göra din vardag lättare!

Spagettitändstickan

Alla känner vi igen hur svårt det är att stoppa ner en tändsticka ner i ett högt ljus. Du kommer aldrig mer behöva bränna fingrarna när du vet att ett spaghettistrå funkar precis lika bra att tända ljus med!

Den lätta inomhuskrukan

Under hösten går det prima att odla till exempel basilika och koriander inomhus i köket. Har du ingen egen kruka går det minst lika bra att odla i din Lättabytta! Under de mörkaste månaderna kan dina kryddor må gott av lite extra belysning.

Undvik löktårarna

Det svider, synen blir suddig och tårarna rinner. Alla vill vi nog helst undvika att hacka lök. Men visste du att en toastskiva i munnen medan du hackar suger åt sig lökpartiklarna och dina ögon slutar rinna.

Citronrengöring

När citronens innehåll är använt, släng inte skalet! Kläm fast det i diskmaskinen innan du startar igång den för en väldoftande och ren diskmaskin.

Tacoklämman

Tacokladd är vi allt för bekanta med. Barnen kladdar en hel del, men erkänn att det är inte så lätt som vuxen heller. Sätt en påsklämma på botten av era tacos och kladdet är ett minne blått!

Multiskrapare

Har du hund eller katt hemma som gärna myser i soffan? Då vet du precis vad det innebär att ständigt ha hår i soffan. Använd din duschskrapa och håret följer med lätt som en plätt!

Soffmellis utan smulor

En frukostbricka är inte bara användbar när vi firar födelsedagar med frukost på sängen, den är även perfekt att ha i soffan när barnen ska äta mellis.

Tävlingen om bästa life hacket


Tävlingen är nu avslutad och vi tackar så mycket för alla kreativa tävlingsbidrag! Vinnarna presenteras här på hemsidan inom kort.


Hälsningar,
Dina vänner på LÄTTA