use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Krispig caprese-smörgås

Du kan göra en utsökt italiensk capresesmörgås hemma, med Lätta!
  • 10 minuter
  • Prep time10 minuter
  • Servings2
recipe image Krispig caprese-smörgås

Ingredients

  • 1 stor tomat
  • 1 mozzarella
  • 1 salladslök
  • 2 fullkornsbröd
  • 20 g Lätta Original
  • Några salladsblad
  • peppar

      Instructions

      1. Tvätta och torka tomaten och ta bort kronan. Skär mozzarella och tomaten i 6 skivor eller 8 klyftor vardera. Finhacka löken.
      2. Skär upp bröden, bred på Lätta Original. Toppa med salladsblad och omväxlande skivor (eller klyftor) av tomat och mozzarella. Ringla över crema di balsamico om så önskas. Strö över lök och lite peppar.
      Tillsätt några droppar crema di balsamico!